Een "sarong", dat is zó iets typisch Indonesisch. Op z'n Nederlands een Indonesisch kledingstuk of gewoon plat gezegd een omslagdoek. Het meest veelzijdige kledingstuk ter wereld. De sarong laat mij direct denken aan zon, zee, witte stranden en kokosnoten. Vraag mij niet waarom. Misschien omdat ik op dit moment hier zo erg naar verlang. Zoals meerdere mensen waarschijnlijk wel. Sarongs zijn er in verschillende prints, maar een typische Indonesische sarong is van batik stof. Zowel vrouwen als mannen kunnen een sarong dragen. Als je een reis naar Indonesië maakt, mag een foto in Indonesische kleding niet ontbreken! Dit is een must en moet op je vakantie to do list staan. Voor als je niet weet hoe je een sarong moet dragen, hieronder een kort filmpje waarin negen manieren uitgelegd worden. Good luck & Enjoy! :) - Nona Bo
1992, het jaar dat ik, Bo Haberland, geboren werd in Maastricht. Ik ben een halfbloedje, want mijn moeder is Nederlands en mijn vader is Indonesisch. Tussen deze twee culturen bestaan grote verschillen. Een aantal verschillen ben ik bekend mee, maar het lijkt me leuk om me er meer in te verdiepen. Vandaar dat ik begonnen ben met mijn blog: verschillen in komunikasi. Daarnaast is het een opdracht voor school, want ik studeer Communicatie Management aan Fontys Hogeschool Eindhoven.
Het thema dat centraal staat in mijn blog is de verschillen in communicatie. Communicatie is natuurlijk een heel breed begrip. Zo veel valt onder communicatie. Om het mijzelf en jou overzichtelijker te maken heb ik vijf lagen gemaakt: tatoeages, kleding, eten, taal en muziek. Ik hoop je via mijn blog meer kennis te geven over de verschillen in communicatie tussen Nederlandse en Indonesische mensen.
Contactformulier
Verschillen in komunikasi. Mogelijk gemaakt door Blogger.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten